16-18 septembrie 2022: AstroAnima Fest

Avem plăcerea de a vă invita la AstroAnima Fest, în perioada 16-18 septembrie 2022, la sala Cinema Pro din București, eveniment la care Asociația Astrologilor din România este partener.

AstroAnima este un festival dedicat celor curioși să descopere tainele zodiilor, ale planetelor, ale astrologiei și celor curajoși, porniți să-și exploreze fascinantul Univers interior!

Evenimentul constă în conferințe și workshopuri despre astrologie, iubire și vocație. Călăuze vă vor fi 10 astrologi profesioniști:

  • Sanda Ionescu (organizator, membră AAR): ”Simbolistica și contemplarea lui Venus în mitologie și artă”
  • Firicel Ciarnău (vicepreședinte de onoare AAR): ”Ce este, de fapt, astrologia”
  • Ioana Ispas (vicepreședinte AAR): ”De la Tesla la Musk – Știința ca menire percepută în timp”
  • Dan Ciubotaru (președinte AAR 2008-2016): ”Secretele cercului zodiacal”
  • Ion Hristescu (vicepreședinte AAR 2012-2014): ”Vocație, chemare, carte de vizită. Mijlocul Cerului. Ce este și cum îl folosim”
  • Sorin Bratoveanu (membru AAR): ”Venus și chimia astrală a iubirii”
  • Florina Rădulescu (membră AAR): ”Venus în zodii și limbajul iubirii”
  • Camelia Pătrășcanu: ”Lumea de mâine. Provocările tehno-conștiinței”
  • Ana Maria Negrii: ”Astrograma natală și călătoria spre Centru”
  • Cerasella Pere: ”Timpul – Puterea iubirii în acțiune”.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la https://www.entertix.ro/g/580/astroanima.html Primele 100 de bilete beneficiază de prețuri promoționale, pentru o perioadă de două săptămâni, începând de astăzi, 12 iulie 2022.

PROGRAM ASTROANIMA FEST 2022

Ziua I, VINERI, 16.09.2022

15:30 / Claudia Băcuță: “Magia sunetului“ – muzica sferelor

CONFERINȚE

16:00 – 17:00 / Firicel Ciarnău: “Ce este, de fapt, astrologia?“
Pauză 15 min
17:15 – 18:15 / Dan Ciubotaru: “Secretele cercului zodiacal“
Pauză 15 min
18:30 – 19:30 / Ana Maria Negrii: “Astrograma natală și călătoria spre Centru“

***

Ziua a II-a, SÂMBĂTĂ, 17.09.2022

WORKSHOP

10:00 – 11:00 / Firicel Ciarnău: “Ce este, de fapt, astrologia?“ – aplicații practice
Pauză 15 min
11:15 – 12:15 / Dan Ciubotaru : “Cel mai important semn din harta natală“
Pauză 15 min
12:30 – 13:30 / Ana Maria Negrii: “Analiza SWOT a astrogramei natale / Traista cu comori”

13:30 / Claudia Băcuță: “Magia sunetului“ – muzica sferelor

CONFERINȚE

14:00 –15:00 / Sanda Ionescu: “Simbolistica și contemplarea lui Venus în mitologie și artă“
Pauză 15 min
15:15 – 16:15 / Florina Rădulescu: “ Venus în zodii și limbajul iubirii“
Pauză 15 min
16:30 – 17:30 / Cerasella Pere: “Timpul – Puterea iubirii în acțiune“
Pauză 15 min
17:45 – 18:45 / Sorin Bratoveanu: “Venus și chimia astrală a iubirii“

WORKSHOP

19:00 – 20:00 / Florina Rădulescu: “Influența tranzitelor planetare în relațiile de iubire și depășirea perioadelor de criză“
Pauză 15 min
20:15 – 21:15 / Sorin Bratoveanu: ”Venus și Marte, între plăcere și dorință”

***

Ziua a III-a, DUMINICĂ, 18.09.2022

10:30 Claudia Băcuță: “Magia sunetului“ – muzica sferelor

CONFERINȚE

11:00 – 12:00 / Ion Hristescu: “Vocație, chemare, carte de vizită. Mijlocul Cerului. Ce este și cum îl folosim“
Pauză 15 min
12:15 – 13:15 / Ioana Ispas: “De la Tesla la Musk –  Șiința ca menire, percepută în timp“
Pauză 15 min
13:30 – 14:30 / Camelia Pătrășcanu: “Lumea de mâine / Provocările tehno-conștiinței”
14:30 – 15:30 / Dan Ciubotaru & Ion Hristescu: Stand – up Astrologic

WORKSHOP

16:00 – 17:00 / Ioana Ispas: “Intră în mintea celui din fața ta“
Pauză 15 min
17:15 – 18:15 / Camelia Pătrășcanu: “Lumea de mâine / Provocările tehno-conștiinței” – aplicații practice   

***

Sponsorii evenimentului sunt Swipe Up și Produktiv Sound & Light.

Share

Cookie-urile ne ajuta sa ne furnizam serviciile. Prin utilizarea serviciilor noastre si navigarea prin acest site va exprimati acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor. Detalii

Cookie-urile ne ajuta sa ne furnizam serviciile. Prin utilizarea serviciilor noastre si navigarea prin acest site va exprimati acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.

Close